72-годишната Джейн Сиймор показа новия си любим (СНИМКИ)


72-годишната Джейн Сиймор показа новия си любим (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Джейн Сиймор, известна също и като Доктор Куин лечителката, се похвали, че има нов мъж в живота си. 72-годишната актриса сподели две снимки в Instagram, на които позира с приятеля си Джон Замбети, който е музикант. 

Звездата е написала към кадрите, че никога не е била по-щастлива.

Снимки: Джейн Сиймор, Instagram

Вижте още: Яна Маринова беснее срещу хейтър: Трудно ли ви е за разбиране? (СНИМКИ)

Джейн Сиймор в търсене на любовта

В интервю за The Times, публикувано този април, Сиймор потвърди, че по това време все още е имала връзка с филмовия продуцент Дейвид Грийн. Джейн разкри също, че той ѝ е предложил брак през деветте години, в които са били заедно, но тя му е отказала, тъй като не е искала той да бъде поредният номер в дългия ѝ списък. Сиймор нарече и евентуален брак помежду "най-ужасното нещо в света".

Сиймор има четири брака зад гърба си - с Майкъл Атънбъро (от 1971 до 1973 г.), Джефри Планър (1977 до 1978), Дейвид Флин (1981 до 1992) и Джеймс Кийч (1993 до 2015). Тя има и четири деца - Катрин Флин, Джон Стейси Кийч, Кристофър Стивън Кийч, Шон Флин.

"Все още съм много, много близка с всички мъже, за които бях омъжена, и с всеки мъж, с когото съм излизала, честно казано", каза звездата пред The ​​Times.

Вижте още: Тото се завръща отново след огромния скандал

Кой е Джон Замбети

Той е на 74 години, китарист и дългогодишен член на бандата The Malibooz.

Източник сподели пред People: "Любовта на Джон към забавленията и приключенията съвпада с тази на Джейн и беше толкова прекрасно да гледам как двамата се сближават".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама