90-годишният Майкъл Кейн се пенсионира (ВИДЕО)


90-годишният Майкъл Кейн се пенсионира (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

След дълга и историческа кариера, в която има близо 200 актьорски изпълнения, датиращи от близо век, Майкъл Кейн обяви плановете си да се оттегли от актьорството. Според неотдавнашна публикация на The Hollywood Reporter актьорът от "Тенет" планира да сложи край на кариерата си, след като завърши продукцията на предстоящия филм "The Great Escaper". Носителят на "Оскар" ще участва във филма заедно с покойната Гленда Джаксън, която почина трагично по-рано тази година.

Вижте още: Любовни хроники: Сър Майкъл Кейн и Шакира Бакш

По време на разговор с The Hollywood Reporter Майкъл Кейн се пошегува, че по същество вече е в пенсия, тъй като вече е приключил снимките на "The Great Escaper" и в момента не планира да се появява в други роли. Според IMDb 90-годишният английски актьор все пак ще се появи в предстоящото продължение на филма "Now You See Me 3", но все още не е ясно в какъв обем ще бъде ролята му във филма. Съобщението за пенсионирането на Кейн накара много фенове на франчайза да предположат, че появата му във филма ще бъде поднесена изцяло чрез ретроспекции и изтрити сцени, заснети за предишните два филма от франчайза, чиито премиери бяха съответно през 2013 и 2016 г.

Разбира се, сюжетът на "Now You See Me 3" се пази в строга тайна, а участието на повечето от главните актьори от предишните филми все още не е потвърдено.

Вижте още: Линда Еванджелиста: Бях тормозена от мъжа ми, трудно се измъкнах

Това е в допълнение към продължаващите стачки на WGA и SAG-AFTRA, които заплашват да задържат всяка филмова продукция в обозримо бъдеще, докато ръководителите на AMPTP не се съгласят да се върнат на масата за преговори, за да предложат справедлива сделка на работниците и синдикатите в цялата индустрия. Засега всички признаци сочат, че "The Great Escaper" е последният филм на Майкъл Кейн в неговата почти стогодишна актьорска кариера.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама