Дженифър Анистън: "Приятели" няма шанс в нашето модерно време

  • Дженифър Анистън:
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 11.05.2017 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Според актрисата Дженифър Анистън няма шанс комедийният сериал "Приятели" да се завърне, тъй като сюжетът му няма да пасва въобще на зависимото ни от технологии общество.

48-годишната блондинка смята, че сцените от сериала с разговорите в кафенето до "Сентръл парк" няма да отразяват въобще модерния живот, тъй като днес хората са твърде обсебени от мобилните си устройства, че да проведат диалог както едно време.

"Шегувахме се, че ако "Приятели" беше създаден в днешни дни, кафенето щеше да бъде пълно единствено с хора, които гледат само в айфоните си. Няма да има реални епизоди или пък разговори", казва Анистън. Актрисата обаче признава, че и тя е от хората, които от време на време оставят на технологиите да ги завладеят и понякога дори се лишава от сън заради тях, информира БГНЕС.

Комедийният сериал "Приятели" бе едно от най-гледаните и обичани телевизионни шоута през 90-те. То се излъчваше в продължение на 10 години - от 1994 до 2004 година. В последните години се носят упорити слухове и надежди, че оригиналният актьорски състав ще се събере отново, но все още липсва официално потвърждение от екипа.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.