Джони Деп: Падението ми беше толкова дълбоко


Джони Деп: Падението ми беше толкова дълбоко
Снимка: Getty Images/Guliver

Малко преди началото на турнето на групата Hollywood Vampires, в която актьорът Джони Деп свири на китара, списанието Rolling Stone взе интервю от него, което се получи не просто откровено, а на места направо шокиращо.

Деп разказа много неща на изданието, включително епизоди от личния си живот, които миналата година не слизаха от страниците на жълтите издания. Джони припомни трудния развод с Амбър Хърд и изживяното разочарование.

"Падението ми беше толкова дълбоко, колкото изобщо е възможно. Не можех да понасям всеки ден болката", сподели актьорът.

Той призна, че седнал да пише мемоари, за да се справи с емоциите.

"Една сутрин си налях водка и пишех, докато сълзите не замъглиха дотолкова погледа им, че престанах да виждам страницата. През цялото време се опитвах да разбера с какво съм заслужил всичко това, какво съм направил… Стараех се да бъда добър и да помагам, да не лъжа. За мен истината е най-важното нещо", продължи Деп.

По време на развода започнаха съдебните дела на холивудската звезда с финансовите му мениджъри. Джони Деп ги обвини в мошеничество и неправилното изразходване на парите му. Те пък разказаха на журналистите за екстравагантния му начин на живот и необичайните му покупки.

"Моят син чул от децата в училището, че неговият старец загубил всичките си пари. Това е неправилно", отбеляза Деп.

Що се отнася до прекомерните разходи, заради които го бяха обвинили финансовите мениджъри, той отговори така: "Обидно е да се говори, че съм похарчил 30 000 долара за вино… Защото сумата беше по-голяма".

Източник: БГНЕС

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама