Ед Шийрън порязан с меч от принцеса Беатрис


Ед Шийрън порязан с меч от принцеса Беатрис
Снимка: Getty Images/Guliver

Певецът Ед Шийрън е бил откаран в болница, след като по време на парти британската принцеса Беатрис го е порязала с меч.

Инцидентът е станал докато принцесата, която е седма поред за наследяване на британския престол, на шега е положила в рицарско звание друга звезда – Джеймс Блънт. По време на светското събитие в Уиндзор певецът се е пошегувал, че би искал да стане рицар. В този момент Беатрис е взела церемониален меч и е замахнала, без да осъзнава, че Шийрън е зад нея.

Той е порязан по бузата и веднага е заведен в болница. Според някои британски медии Шийрън се е разминал леко, тъй като е можел да ослепее, ако раната е била малко по-високо.

Представители на принцеса Беатрис и пострадалия все още не са коментирали инцидента пред пресата.

През 2012 г. младият Шийрън получи две награди Брит за „Най-добър мъжки солов творец" и за „Пробив в британската музика". През 2015 г. получи награда Брит за „Най-добър британски албум на годината", и беше номиниран за Албум на годината на 57-ите годишни награди Грами.

Принцеса Биатрис е близка приятелка и с актьорската двойка Мила Кунис и Аштън Кътчър.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама