Най-после! И Джони Деп влезе в Instagram

  • Най-после! И Джони Деп влезе в Instagram
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 18.04.2020 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Джони Деп официално се присъедини към Instagram и вече има над 2,7 млн. последователи. 56-годишният актьор обясни, че е решил, че сега е точният момент да влезе в социалната мрежа.

На първата си снимка той е седнал на пейка, а пред него има маса със свещи. Текстът към нея гласи: "Здравейте всички... снимам нещо за вас... дайте ми минутка".

След това той публикува 8-минутно видео, в което благодари на феновете си за подкрепата им по време на съдебната битка с бившата му жена Амбърд Хърд. Актьорът също така говори за пандемията от коронавирус.

"До момента не бях изпитвал нужда да се присъединя към социалната мрежа. Но сега е времето да започнем диалог", категоричен е Ден.

"Хората са болни и не получават грижа, разболяват се и се борят да дишат. Хората умират с плашещо високи темпове... И знам, че може би чувстваме, че и двете ни ръце са вързани зад гърба, и до известна степен е така, но умовете ни са свободни и сърцата ни не са оковани", каза американската звезда.

Деп призова последователите си да се "грижат един за друг" по време на тази пандемия.

"Трябва да се възползваме максимално от това време да бъдем близо до тези, които обичаме, въпреки ужасните обстоятелства. Не можем и не трябва да се отказваме, не трябва да попадаме в тази адска каратинна монотонност. Трябва да поддържаме любопитството си, тъй като това време в изолация може да бъде използвано за учене", смята актьорът.

"Създайте нещо днес, което утре ще бъде полезно за вас и за другите. Направете нещо, което мислите, че може да зарадва някого. Рисувайте, четете, боядисвайте, учете, снимайте филм на телефона си. Свирете на музикален инструмент, ако можете. Ако пък не можете, научете се", допълва звездата от "Карибски пирати.

"Не забравяйте, че днес е днес. Днешният ден няма да се върне!"

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.