Ники Илиев призна: Със Саня сме разделени

  • Ники Илиев призна: Със Саня сме разделени
    Дата: Снимки: Facebook
Дата: 08.08.2018 Снимки: Facebook
Iwoman.bg

Актьорът и режисьор Ники Илиев потвърди, че вече не е със съпругата си Саня Борисова. Слуховете за тяхната раздяла се носега дълго време в публичното пространство, но нито един от двамата не пожела да коментира публично личния си живот.

"Със Саня не сме заедно. Това не съм го крил, но не желая да навлизам в повече подробности. Засега не искам да говоря за това. Твърде лично е", казва Ники Илиев пред "24 часа".

Преди време в интервю за нашите колеги Actualno.com Ники Илиев сподели, че си пожелава "по-голям вътрешен мир и нещата да се поуспокоят".

Любовта между двамата пламна на снимачната площадка на сериала "Забранена любов", където двамата се превъплътиха в ролите на брат и сестра. Сключиха брак през 2012-та година в китното родопско село Лещен, в което бе реализиран първият филм на Ники Илиев - "Чужденецът". Двамата участват и в друг филм, режисирани от Илиев - "Живи легенди".

Последният им общ проект е лентата "Нокаут или всичко, което тя написа", в която взе участие и холивудския актьор Гари Дърден. Наскоро двамата се появиха заедно на международния кинофестивал на италианския остров Иския, където компания им правеше и Гари Дърден.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.