Ники Илиев призна: Със Саня сме разделени


Ники Илиев призна: Със Саня сме разделени
Снимка: Facebook

Актьорът и режисьор Ники Илиев потвърди, че вече не е със съпругата си Саня Борисова. Слуховете за тяхната раздяла се носега дълго време в публичното пространство, но нито един от двамата не пожела да коментира публично личния си живот.

"Със Саня не сме заедно. Това не съм го крил, но не желая да навлизам в повече подробности. Засега не искам да говоря за това. Твърде лично е", казва Ники Илиев пред "24 часа".

Преди време в интервю за нашите колеги Actualno.com Ники Илиев сподели, че си пожелава "по-голям вътрешен мир и нещата да се поуспокоят".

Любовта между двамата пламна на снимачната площадка на сериала "Забранена любов", където двамата се превъплътиха в ролите на брат и сестра. Сключиха брак през 2012-та година в китното родопско село Лещен, в което бе реализиран първият филм на Ники Илиев - "Чужденецът". Двамата участват и в друг филм, режисирани от Илиев - "Живи легенди".

Последният им общ проект е лентата "Нокаут или всичко, което тя написа", в която взе участие и холивудския актьор Гари Дърден. Наскоро двамата се появиха заедно на международния кинофестивал на италианския остров Иския, където компания им правеше и Гари Дърден.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама