Яна Маринова - 100-процентов откаченяк

  • Яна Маринова - 100-процентов откаченяк
    Дата: Снимки: bTV
Дата: 03.01.2019 Снимки: bTV
Iwoman.bg

Щура, амбициозна, читава, усмихната, кълбо от енергия, еуфория, лъвица и живот без спирка са само част от определенията, които близките на Яна Маринова казаха по неин адрес по повод гостуването на обичаната актриса тази неделя в "Търси се" по bTV. Досегът на Яна в киното е като каскадьор, следват участия в "Стъклен дом", "Фамилията", "Живи легенди", "Връзки", продуцира филми, играе в театъра.

Един от най-близките й приятели – актьорът Васил Банов, предлага да обявят Яна Маринова за мъж на годината. По думите му тя дърпа мъжете към себе си, нарича я "особен човек" е "водеща лъвица". Тя има талант да чува много неща, но взема това, което я ползва, а това е хубаво за всеки творец – ако иска нещо, тя го постига, без да чака, казва още Банов. "Кара те да й вярваш, а това го нямат и голям процент от мъжете, продължава той. Няма друга жена, на която мога да разчитам като на мъж".

Яна Маринова

Александър Сано я определя като много забавен и много читав човек. Не е сложна личност, което в никакъв случай не означава липса на интелект, категоричен е той. Споделя, че Яна е човекът, който най-често е чувал да казва, че няма чувство за хумор. Тя е причината аз да реша да не съдя книгата по корицата и да бъда по-толерантен, допълва той. Категоричен е също, че Яна Маринова е единственият 100-процентов откаченяк, който ще изтърпи до края на живота си, защото го заслужава.

"Толерантността е смисълът на живота, смята Яна Маринова. Ако нещо не ми харесва, това не означава, че някой друг е трябва да го прави и не трябва да го има в природата. Само тогава целият цикъл заработва като швейцарски часовник и всеки може да прави това, което му харесва".

Синът й Никола, който учи и живее в Германия, разказва за майка си: "Най-важното, което се опитва да ми покаже е, че един човек може да направи всичко, което иска, само ако го желае с цялото си сърце. Това е урокът от нея, който много ми е помогнал".

Яна Маринова

Яна Маринова казва, че се е научила да наричам нещата с истинските им неща от самия живот, от изкуството, от майка си и от науката.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.