Явор Бахаров отива на съд

  • Явор Бахаров отива на съд
    Дата: Снимки: Facebook
Дата: 13.02.2020 Снимки: Facebook
Iwoman.bg

Актьорът Явор Бахаров отива на съд, след като беше заловен да шофира в пияно състояние в Банско, съобщи Нова телевизия. Той бе уличен и в употреба на наркотици.

Припомняме, че инцидентът стана на 8 февруари. Актьорът привлякъл вниманието на полицията с неадекватното си поведение на пътя.

Проверка на място с алкотестер показала, че той кара пиян, като уредът е отчел 1.2 промила алкохол. Тестът за наркотици също е дал положителен резултат - за кокаин и марихуана.

След ареста Бахаров беше пуснат под гаранция от 5000 лева и му е повдигнато обвинение за шофиране в нетрезво състояние и под въздействието на наркотици.

През 2011 г. актьорът бе задържан в София за притежание на малко количество марихуана, а в началото на март миналата година бе и осъден от Софийския районен съд за хулиганство и непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Тогава Бахаров получи 9 месеца пробация, като през този период трябваше да се подписва в пробационната служба и да осъществява срещи с пробационен служител.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.