Явор Бахаров отива на съд


Явор Бахаров отива на съд
Снимка: Facebook

Актьорът Явор Бахаров отива на съд, след като беше заловен да шофира в пияно състояние в Банско, съобщи Нова телевизия. Той бе уличен и в употреба на наркотици.

Припомняме, че инцидентът стана на 8 февруари. Актьорът привлякъл вниманието на полицията с неадекватното си поведение на пътя.

Проверка на място с алкотестер показала, че той кара пиян, като уредът е отчел 1.2 промила алкохол. Тестът за наркотици също е дал положителен резултат - за кокаин и марихуана.

След ареста Бахаров беше пуснат под гаранция от 5000 лева и му е повдигнато обвинение за шофиране в нетрезво състояние и под въздействието на наркотици.

През 2011 г. актьорът бе задържан в София за притежание на малко количество марихуана, а в началото на март миналата година бе и осъден от Софийския районен съд за хулиганство и непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Тогава Бахаров получи 9 месеца пробация, като през този период трябваше да се подписва в пробационната служба и да осъществява срещи с пробационен служител.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама