Радина Кърджилова разказа за ужасна случка със сина си


Радина Кърджилова разказа за ужасна случка със сина си
Снимка: Instagram

Радина Кърджилова сподели в откровено интервю за това как се е променила след раждането на сина й Христо, а също така за един от най-ужасните моменти от своя живот.

Пред Гала в "На кафе" актрисата каза, че след появата на малкия е "по-спокойна, по-смирена и по-уплашена".

Радина разказа и за една ужасна случка със сина й. Излизайки от банята с детето на ръце, тя паднала на плочките в коридора. Инцидентът я изплашил ужасно много, а Христо избухнал в плач. Детето не пострадало, но Кърджилова се уплашила безумно много. Деян Донков, който бил на събитие в това време, веднага се прибрал, за да я успокои. Макар че нищо лошо не се случило, тя все още не може да забрави случката.

Кръщенето на Христо се състоя на 4 юни, а на 23 юни той отпразнува първия си рожден ден в семейна обстановка.

Актрисата призна, че Деян много ѝ помагал от самото раждане на Христо. "Без него нямаше да се справя с тревогите и притесненията си."

Когато мъничкият Христо бил на 3-4 месеца, Радина се явила на кастинга за филма "12 а" и се уговаря с екипа, че ще ѝ осигурят каравана, за да може детето да е до нея и да го кърми. Деян също бил с нея през всичките снимачни дни, за да се грижи за Христо. На 10 месеца ѝ се наложило да отбие Христо заради репетициите с Маргарита Младенова в СФУМАТО, което се оказало много тежък момент за нея и за детето.

Талантливото семейство през лятото е на каравана на морето, където малкия Христо се чувства много добре. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама