Снимки от рождения ден на Райън Рейнолдс


Снимки от рождения ден на Райън Рейнолдс
Снимка: Getty Images/Guliver

Блейк Лайвли използва Instagram вчера, за да сподели сладка снимка от партито по случай 40-годишнината на съпруга й Райън Рейнолдс.

На кадъра 29-годишната актриса е прегърнала мъжа си в ресторанта O Ya в Ню Йорк, където е било празненството на актьора. 

"O Ya, ние се влюбихме в ресторанта ти в Бостън. Останахме влюбени в ресторанта ти в Ню Йорк. Благодарим ти за най-добрата храна и спомени!", написа звездата към снимката.

От своя страна Райън също сподели забавен момент от партито си в Instagram. "Най-добрият рожден ден. Благодарности на моята съпруга, приятел и международен шпионин Блейк Лайвли. Големи благодарности на моя любим ресторант в Ню Йорк O Ya, а също така и на децата ни, че не разрушиха всичко, както бяха планирали."

Райън, който стана на 40 в неделя, и Блейк се запознаха през 2011 година на снимачната площадка на филма "Зеленият фенер". Двойката се ожени през септември 2012 в Южна Калифорния. През декември 2014 се роди дъщеричката им Джеймс, а миналия месец посрещнаха на бял свят второто си дете, като все още не са споделили пола му. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама