Запалиха магазин на дизайнерката Мегз (снимки + видео)

  • Запалиха магазин на дизайнерката Мегз (снимки + видео)
    Дата: Снимки: Facebook
Дата: 21.05.2017 Снимки: Facebook
Iwoman.bg

Магазин на популярната българска дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз бе подпален в нощта срещу петък. За това съобщи самата тя, публикувайки кадър на бутика след палежа.

Все още не е ясно на каква стойност точно са нанесените щети. Оказва се, че това не е и първият случай, в който същият бутик става жертва на нападение. Преди две години витрините на помещението били изпочупени. 

Концепцията на дизайнерката за нейната линия винаги е била, че желае да създаде бутикови дрехи, но на достъпни цени, за да могат да достигнат до повече хора. Нейните модели се радват на популярност и в родния шоубизнес, въпреки че не са от най-висок клас.

"Нямам конфликт с никого, нямам представа защо са го запалили. Полицията има версии за ревнив мъж или жена, но нямам идея дали е така. Щетите са в предната част на магазина и са на около 20 000 лв.", сподели Каканашева в ефира на Нова телевизия.

Преди няколко години Миглена доби популярност в риалити формата "Къртицата", след което се хвърли в модата и създаде собствена марка. Клюките свързват известната дама със сина на политика Ахмет Доган.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.