Адел най-после потвърди, че е омъжена


Адел най-после потвърди, че е омъжена
Снимка: Getty Images/Guliver

От известно време се носят слухове, че Адел се е омъжила за приятеля си на тайна церемония около Коледа. И певицата най-после потвърди, че е сключила брак със Саймън Конецки, като тя го нарече нейн съпруг в емоционалната реч, получавайки отличието за албум на годината на наградите "Грами" вчера в Лос Анджелис.

"Грами, оценявам го, Академията, обичам ви, моят мениджър, моят съпруг и моят син - вие сте единствената причина, заради която го правя", каза от сцената 28-годишната изпълнителка.

Миналия месец британската звезда беше забелязана да носи халка на сватбения си пръст, но нейният говорител отказа да даде коментар.

Адел и Саймън, който се запознаха през 2011 година, са родители на 4-годишния Анджело.

През по-голяма част от времето, което прекара на сцената, Адел не спря да хвали Бионсе и влиянието, което е оказала върху кариерата й.

"Аз едва мога да приема тази награда, музикантът на моя живот е Бионсе. Албумът "Lemonade" е толкова монументален, Бионсе е толкова величествена и така добре обмислен, толкова красив и носещ душа. Всички артисти те обожават, ти си нашата светлина", каза развълнуваната Адел.

Певицата спечели цели 5 статуетки "Грами", което я превърна в големия победител на вечерта.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама