Адел разкри какво мрази в себе си след отслабването


Адел разкри какво мрази в себе си след отслабването
Снимка: Getty Images

През последната година Адел успя да свали над 40 кг и макар че в момента изглежда прекрасно, все още не харесва ръцете и краката си, затова рядко ги показва.

33-годишната изпълнителка, която има 9-годишен син, Анджело, от бившия си съпруг Саймън Конеки, разкри още, че се е наложило напълно да обнови гардероба си.

"Трябваше да си купя изцяло нов гардероб, което беше забавно. Преди обичах да нося шлифери. Вече не мога да ги нося, защото в тях изглеждам малко странно. Трябваше да се отърва от много дрехи, с които имах страхотни спомени. Не знам дали се чувствам различно. Все още не харесвам някои части от тялото си… На корицата на Vogue всички се опитваха да ме сложат в рокли без ръкави. Аз им отвърнах: "Няма да си показвам ръцете! Вие луди ли сте? Никога не съм харесвала ръцете си, никога и все още не ги харесвам. Връщам се към идеята да съм слаба и да съм щастлива. Да, ръцете ми са наполовина по-малки, но това не означава, че ги харесвам! Все още мразя и краката си." Това сподели певицата в интервю за новия брой на "THE FACE".

Освен че не се побира в старите си дрехи, изпълнителката на хита "Easy On Me" има цяла колекция от любими пръстени, които се изплъзват от пръстите ѝ.

Адел, която през последните години преживя тежко развода си и загубата на отчуждения си баща, твърди, че е започнала отново да ходи редовно на фитнес, защото е искала да се чувства "по-силна", а не по-слаба.

Източник: БГНЕС

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама