Адел: Бях съкрушена след развода ми


Адел: Бях съкрушена след развода ми
Снимка: Getty Images

Адел призна, че е била опустошена от развода си със Саймън Конеки, след като осъзнала, че "вече не знаех коя съм".

Красейки корицата на сп. "Rolling Stone", 33-годишната певица призна, че се е отдалечила толкова много от човека, който е била, преди да се оженят, че е взела трудното решение да сложи край на брака им.

"Наистина не познавах себе си. Мислех, че зная коя съм. Не знам дали защото бях в Сатурнова дупка, или защото наближавах трийсетте си, но просто не харесвах човека, който бях. Наистина не познавах себе си."

Относно края на брака им: "Раздялата ме натъжи. И толкова много хора, които не ме познават, да знаят, че не съм успяла..., по дяволите, това ме опустоши".

"Бях засрамена. Никой не ме е карал да се чувствам засрамена, но имах чувството, че не съм свършила добра работа", допълни изпълнителката.

В момента Адел отново е влюбена. Тя има връзка с Рич Пол, който е баскетболен агент. Вижте го ТУК!

В интервюто за сп. "Rolling Stone" тя призна, че заради нейния звезден статус е трудно да намериш човек, който да не се притеснява от него - тема, която засяга в новата си песен "Oh My God".

"Връзките в Лос Анджелис траят 5 секунди", шегува се тя, признавайки, че приятелите ѝ дори се опитали да ѝ уредят сляпа среща.

"Не можете да ми организирате сляпа среща. Как ще се случи? Ще има папараци навън и някой ще се обади на DeuxMoi (клюкарски сайт) или на друг. Няма как да сработи."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама