Джилиан Андерсън събира женски сексуални фантазии в книга (ВИДЕО)


 Джилиан Андерсън събира женски сексуални фантазии в книга (ВИДЕО)
Снимка: Getty

Сексуалните фантазии са нещо много интимно за мнозина и жените често се притесняват да говорят за тях. Джилиан Андерсън призовава жените по света да се свържат с нея анонимно относно своите такава. Андерсън, която играе откровена секс терапевтката Джийн Милбърн в блокбъстър сериала на Netflix "Сексуално образование", публикува видео в Instagram и обясни, че "започва голямо изследване на жените и секса".

Седнала в кресло, 54-годишната актриса изглежда спокойна, молейки жените да ѝ изпратят своите „най-лични желания“ за книга, която подготвя.Носителката на "Златен глобус" каза:

"Като жени знаем, че сексът е нещо повече от секс, но много от нас не говорят за това. Нашите най-дълбоки най-интимни страхове и фантазии остават заключени вътре в нас. Докато някой не дойде с ключа. Е, тук е вашият ключ. Подготвям книга с вашите анонимни писма до мен. Книга, изследваща как жените мислят за секса, защото сексът е свързан с женствеността и майчинството, изневярата и експлоатацията, съгласието и уважението, справедливостта и егалитаризма, любовта и омраза, удоволствие и болка." Зрителите бяха попитани дали имат тайна фантазия, която биха споделили само с онези, на които "най-много се доверяват“, ако въобще имат такива.

Британско-американската актриса продължи с думите: "Откъдето и да идвате, независимо дали сте на 18 или 80, вие спите с мъже или жени, или небинарни индивиди, или с всички или с никого. Искам да знам най-личните ви желания. "Нека заедно да започнем този разговор и да създадем нещо откровено."

На участниците беше казано, че могат да адресират писмата си със "Скъпа Джилиан" и да ги изпратят през криптиран портал, споделен в нейната биография в Instagram. Андерсън, която стана известна през 90-те години на миналия век с ролята на агент Дана Скъли в "Досиетата Х", тази седмица написа статия във вестник "Гардиън", обяснявайки мотивацията зад необичайното си искане. В него тя цитира книгата на Нанси Фрайдей "Моята тайна градина: Женски сексуални фантазии“, за която тя казва, че "е революционна, дори провокативна" и стана "задължително четиво за всеки, многомилионен бестселър, класика". Въпреки че е публикувана през 1973 г., Андерсън каза, че е прочела книгата едва през 2018 г. в подготовка за ролята на Милбърн. "Нефилтрираната и болезнена честност ме разтърси", каза Андерсън.

Откакто "Сексуално образование" беше излъчено за първи път, Андерсън често е питана дали жените се опитват да ѝ доверят сексуалните си тайни и проблеми, пише тя. "Ами не го правят", каза тя. "Което в крайна сметка ми даде идеята за книга – "Моята тайна градина" за 21-ви век, така да се каже, – която ще бъде откровена, дълбока и всеобхватна

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама