4 причини защо бедните мъже са по-добри в леглото


4 причини защо бедните мъже са по-добри в леглото
Снимка: iStock

Способностите на мъжете в леглото винаги са били повод на дискусия. Ето 4 причини (подкрепени от науката), които доказват, че мъжете с по-малки финансови възможности са по-добри в леглото.

1. Те компенсират това, което им липсва

Може би "разорените" мъже са по-добри в леглото, защото изпитват нужда да компенсират липсата на дебел портфейл. Ако един мъж има по-нисък доход от други мъже, които смята за пряка конкуренция, той иска да покаже на партньорката си, че има впечатляващи умения в спалнята. Те са склонни да бъдат по-фокусирани върху качеството на живот, отколкото върху лукса – и това качество на живот вероятно включва страхотен, редовен секс.

2. Те са по-малко стресирани от работа

Проучване установило, че 56% от мъжете, които изкарват по-малко пари от жените си, определят сексуалния си живот като „горещ“ или „много добър“ в сравнение с техните колеги с по-високи доходи. Защо? Те имат по-малко поводи за стрес, когато става дума за работа.

3. Те са по-малко склонни да изневеряват

Хората от по-висока социална класа са по-склонни да мамят и лъжат. Учените все още не могат да открият преките причини, но това доказва всеобщото мнение, че „парите водят до пороци“.

4. Те нямат толкова високо его

Мъжете, които имат по-нисък доход, са по-малко склонни да се чувстват в правото си да бъдат вечно прави и доволни, защото нямат същото чувство, че жените им са „длъжни“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама