Александър Сано със силен призив към родителите на момчета (СНИМКА)


Александър Сано със силен призив към родителите на момчета (СНИМКА)
Снимка: Александър Сано Facebook

Ужасната случка с 18-годишната Дебора, която беше обезобразена от приятеля си Георги Георгиев, предизвика остри реакции в обществото. Много родни звезди също се изказаха срещу престъпното деяние на 26-годишния охранител от Стара Загора, който е нанесъл 21 порезни рани с макетно ножче, счупил е носа и е обръснал главата на жертвата си.

След вчерашните протести в цялата страна с искане за справедливо наказание и промяна на съдебната система, Александър Сано оправи във Facebook силно послание към родителите на момчета.

Вижте още: Не подминавайте домашното насилие със затворени очи и уши

Публикуваме думите на актьора без редакторска намеса:

"Като родител на син и дъщеря, напълно подкрепям написаното на плаката от снимката. Обръщам се този път конкретно към бащите на синове. Момчетата по-често са буйни. В юношеските си години задължително правят много и всякакви простотии, но то е заради хормоните, не лекият преход от момче към мъж и нулевият житейски опит. Всички мъже сме минали през този много смотан период. Но едно от най-важните неща, на които трябва да научим синовете ни е, че в момента, в който посегнат на жена или дете или на някой, който очевидно е по-слаб физически от тях с тяхната мъжественост е СВЪРШЕНО!!! Хомосапиенс от мъжки пол, който упражнява насилие върху хора и животни е всичко друго, но НЕ И МЪЖ!

Това уважаеми татковци на синове, трябва да се "набива" в главите на момчетата ни от най-ранна детска възраст. За да има в България достатъчно хора от мъжки пол, годни и достойни да се нарекат МЪЖ."

Вижте ТУК снимки от вчерашния протест в София.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама