Алисия Викандер: Най-лошото нещо на света са секс сцените


Алисия Викандер: Най-лошото нещо на света са секс сцените
Снимка: Getty Images/Guliver

33-годишната Алисия Викандер посрещна първородната си рожба със съпруга си Майкъл Фасбендър миналата година. Актрисата беше забелязана да разхожда бебето през август, макар да призна, че е родила дете чак през септември. В откровено интервю за Harper's Bazaar, Алисия говори за своята представа за майчинството, докато обърна внимание и на желанието си да постави семейството на първо място и неудобството от заснемането на интимни сцени.

Носителката на Оскар каза: „В моето малко семейство, със съпруга ми и детето ми, винаги пътуваме заедно. Това е правилото. Организираме работата, така че един от нас винаги да бъде с бебето.”

6 ЗВЕЗДИ, КОИТО ИМАТ НЕСТАНДАРТНИ ТАЛАНТИ

Двойката, която в момента живее в Лисабон, Португалия, се ожени през октомври 2017 – цели 3 години след като започнаха да излизат заедно. Двамата се запознали на снимачната площадка на The Light Between Oceans. Що се отнася до актьорската кариера, Алисия сподели:

„Единственото нещо, което не може да се импровизира никога, е интимна сцена – трябва да направите хореография и да се придържате към нея. Най-лошото нещо на всички времена е да правиш тези сцени. Чувствам се много удобно в тялото си и наистина съм правила доста голи и секс сцени, но никога не ми е било лесно.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама