Анджелина Джоли: Не знам дали съм щастлива, но се надявам да бъда


Анджелина Джоли: Не знам дали съм щастлива, но се надявам да бъда
Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли влезе в редиците на самотните майки, след като се раздели със съпруга си Брад Пит през 2016 година и това определено е най-трудната роля, която ѝ се е налагало да изиграе. В сряда актрисата от „Вечните“ даде интервю пред списание People за изпитанията, които преодолява, както и за родителския си подход.

5 СИЛНИ ЗВЕЗДИ, КОИТО ПОБЕДИХА РАКА НА ГЪРДАТА

Актрисата открито сподели, че далеч „не е перфектен родител“ и е много „твърда“ към себе си, когато става въпрос за матриархат. Припомняме ви, че децата на Брад и Анджелина са Мадокс, 20, Пакс, 17, Захара, 16, Шайло, 15 и 13-годишните близнаци Вивиен и Нокс. Снощи стана ясно, че Върховният съд на Калифорния отхвърли молбата на Брад Пит в горчивата битка за попечителство, като потвърди решението на по-ниската съдебна инстанция. Ето какво още каза тя в интервюто:

„Всеки ден съм все по-наясно с всичко, което НЕ правя както трябва. Но децата са търпеливи и тяхната доброта е много лечебна за мен, тъй като все още продължавам да се боря за попечителството над 5-те деца (бел.ред. Мадокс е пълнолетен).

Пак казвам - в никакъв случай не съм перфектен родител. Постоянно си задавам въпроси дали казвам и постъпвам правилно. Много съм честна с тях. Просто съм обикновен човек. Имам шест много индивидуални човешки същества в дома си. Вълнувам се от всички различни етапи, чувства и любопитство, през които те преминават. И как да не бъда? Аз трябва да им помогна да разберат кои са. А те не могат да го направят, ако не се развивам заедно с тях.”

Актрисата от „Господарка на злото” призна също така, че „не знае дали е щастлива, тъй като е била толкова фокусирана върху „лекуването на семейството“ след раздялата си с Пит, че не е имала време да работи върху собственото си щастие. Последните няколко години бяха доста трудни. Бавно си стъпвам на краката, ледът започва да се топи и кръвта се връща в тялото ми. Но още не съм стигнала там, където ми се ще да бъда, не съм намерила личното щастие. Надявам се някой ден да успея.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама