Амбър Хърд: Джони Деп заплашваше да ме убие


Амбър Хърд: Джони Деп заплашваше да ме убие
Снимка: Getty Images/Guliver

Актьорът Джони Деп "заплашвал многократно", че ще убие бившата си съпруга Амбър Хърд, твърди американската актриса, съобщи Би Би Си.

34-годишната звезда описа "тридневна заложническа ситуация", по време на която по думите ѝ Деп е бил на "наркотици и алкохол".

57-годишният Деп съди издателя на в."Сън" за статия, която го нарича "биещ жена си", но вестникът поддържа, че е бил точен. Той отрича 14 обвинения за домашно насилие, на които News Group Newspapers разчита за своята защита.

На 10-ия ден писменото изявление на свидетел на Хърд беше представено в съда. В него тя обвини Деп във вербална и физическа злоупотреба, включително крещене, псувни, отправяне на заплахи, удряне, плесници, ритане, удари с глава и задушаване, както и в "изключително контролиращо и сплашващо поведение".

"Някои инциденти бяха толкова тежки, че се страхувах, че той ще ме убие - или умишлено, или просто като загуби контрол и отиде твърде далеч", каза тя.

Хърд твърди, че Деп е "много добър в манипулирането на хората". Той от своя страна каза преди дни, че бившата му съпруга е пресметлива и самовлюбена социопатка.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама