Амбър Хърд с първо интервю след делото с Джони Деп (ВИДЕО)


Амбър Хърд с първо интервю след делото с Джони Деп (ВИДЕО)
Снимка: Getty images

"Той излъга. Той ме удари. Заставам зад всяка своя дума, която съм казала в съда." Така Амбър Хърд коментира делото с бившия й съпруг Джони Деп. Това е първото й интервю след края на процеса, като пълният запис ще бъде излъчен следващата седмица по NBC News.

Актрисата обясни, че е наясно защо журито е отсъдило в полза на Деп. "Не ги обвинявам. Наистина разбирам. Той е обичан герой и хората чувстват, че го познават. Всъщност, той е фантастичен актьор."

Тя също така изтъкна, че е била представена като ненадеждната личност в случая, което също е допринесло за решението им.

"Дори някой да е сигурен, че заслужавам цялата тази омраза и ярост, дори и да си мисли, че лъжа, все пак не може да ме погледнете в очите и да ми кажете, че мислите, че в социалните мрежи е имало честно представителство. Не можете да ми кажете, че смятате, че това е било справедливо."

Вижте първата част от интервюто й:

Припомняме, че на 1 юни съдебното жури заключи, че актрисата е оклеветила бившата си половинка, като се е представила за жертва на домашно насилие. Журито обаче реши, че Деп също е оклеветил бившата си съпруга чрез адвоката си Адам Уолдман. Хърд трябва да му плати 15 милиона долара за нанесените вреди, а той на нея 2 милиона долара.

Звездата от "Карибски пирати" бе поискал да му бъдат изплатени 50 милиона долара за оклеветяване. Той обвини Хърд заради нейна статия във в. "Вашингтон пост", в която тя твърди, че е била жертва на домашно насилие и обвинява именно Деп за това. Деп твърди, че заради тази публикация са му били отказани няколко големи роли. Той също обвини жена си в домашно насилие. В резултат на това Хърд подаде насрещен иск срещу Деп и поиска обезщетение в размер на 100 милиона долара.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама