Амбър Хърд за първи път даде показания срещу Джони Деп (ВИДЕО)


Амбър Хърд за първи път даде показания срещу Джони Деп (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Делото за клевета, което Джони Деп води срещу бившата си съпруга, Амбър Хърд, вълнува цял свят. Може би защото е публично, но отдавна не е имало такъв интерес към съдебен процес между звезди. Само за един ден се събраха 2,3 милиона подписа в подкрепа на актьора.

Амбър Хърд успя да представи своята гледна точка в сряда. Актрисата носеше черен костюм, беше почти без грим и със семпла прическа.

„Тук съм, защото бившият ми съпруг ме съди за статия, която написах. Мъча се да намеря думите, с които да опиша колко е болезнено.“ каза 36-годишната Хърд.

Амбър Хърд ридае, докато разказва как излезлият "извън контрол" Джони Деп я претърсил за кокаин, провесил кучето им през прозореца на движеща се кола и заплашил да я убие на борда на яхта, която продавал на Дж. К. Роулинг. Хърд каза пред съда, че през май 2013 тя и Деп са били на почивка в парк за каравани в Хиксвил, Калифорния, където той е извършил „вътрешно претърсване“ върху нея, търсейки кокаин, след като я обвинил, че флиртува с друга жена:

„Той започна да ме опипва, скъса роклята ми. Хвана ме за гърдите, докосна бедрата ми, разкъса бельото ми и след това ме претърси и отвътре. Просто пъхна пръстите си вътре, а аз стоях и гледах глупавата светлина, не знаех какво да правя. Каза, че си търси кокаина и да не го крия.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама