Анджелина Джоли се просълзи по време на емоционална реч (ВИДЕО)


Анджелина Джоли се просълзи по време на емоционална реч (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Холивудската актриса Анджелина Джоли, която от години е активен хуманитарен посланик на различни организации, посети Капитолия, седалището на федералната законодателната власт, за да произнесе реч с цел подновяване на Закона за насилието срещу жените.

Красивата актриса, към която се присъедини и дъщеря ѝ Захара Джоли-Пит, се разчувства по време на пресконференцията, изразявайки подкрепа към жертвите на домашно насилие – жени и деца. Тя не можа да се пребори с емоциите, когато спомена жертвите, „за които това законодателство идва твърде късно“. Ето какво още каза в трогателната си реч:

„Стоейки тук, в центъра на силата на нашата нация, мисля само за всички онези, които са се чувствали безсилни пред насилниците си заради система, която не успя да ги защити. Когато има мълчание от Конгреса, който е твърде зает през последното десетилетие, за да поднови Закона за насилието срещу жените, това засилва чувството за безполезност. Мислите си, че насилникът е прав. Че не струвате. Не струвате много.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама