Аня Тейлър-Джой призна, че не понася славата


Аня Тейлър-Джой призна, че не понася славата
Снимка: Getty Images

Актрисата Аня Тейлър-Джой позира за корицата на списание Harper's Bazaar и разказа за личния си живот в интервю за изданието.

Актрисата призна, че "просто иска нормален съвместен живот" с любимия си Малкълм Макрей, за когото според слуховете преди това се е омъжила тайно. „Бях много развълнувана от идеята да оставя четката си за зъби и да знам, че не трябва да я взимам“, каза тя. Тя призна, че искат спокоен живот. „Хубаво е просто да се събудиш и да отидеш да закусваш, да вършиш нещо - каза тя.- Знам, че звучи глупаво, но точно това искаме. Просто искаме да живеем заедно.“

Аня Тейлър-Джой и Малкълм Макрей потвърдиха връзката си на афтърпартито на Оскарите, партито на Vanity Fair, което се проведе в края на март тази година. Според слуховете те се срещат повече от година. Оттогава двойката беше забелязана няколко пъти по време на влюбени разходки, а през лятото феновете забелязаха пръстен на пръста на актрисата, който изглеждаше като сватбен. По-късно се появиха слухове, че двойката тайно се е оженила, но тази новина все още не е потвърдена.

Аня Тейлър-Джой не обича да говори за личния си живот и пази подробностите от връзката им в тайна. По-рано в интервю актрисата каза, че "когато хората искат да споделят нещо, те го правят". Това важи и за други аспекти от живота й - Аня Тейлър-Джой не е активна в социалните мрежи. „Трудно ми е да приема идеята, че хората се интересуват от мен като личност“, каза тя в интервю за Harper's Bazaar.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама