Ася Капчикова показа новороденото си бебе (СНИМКИ)


Ася Капчикова показа новороденото си бебе (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Миналата седмица Ася Капчикова изненада феновете си, споделяйки снимки с наедряло коремче в Instagram. По този начин звездата разкри, че отново е бременна. Оказа, че "Мис Плеймейт" 2016 всъщност е родила предишния месец - на 19 ноември. Тя качи и кадри с бебето си на стори в Instagram.

За момента Ася пази в тайна пола на третото си дете, както и неговото име. Тя обаче издаде, че по време на втората си бременност е качила 15 кг, а през първата 20. Раждането отново е било чрез секцио и е минало бързо.

Капчикова вече е майка на близнаци - Ивиан и Ианик, които се появиха на бял свят на 23 юни 2020. Тя качва техни снимки в социалните мрежи, но крие лицата им. Причината? "Аз вярвам много в енергийната сила, мисля, че има хора, които не изпращат положителна енергия, съответно това рефлектира върху дадения човек. Искам личният ми живот да си остане личен", написа блондинката в Instagram.

Ася също така е категорична: "Всяка майка ще ме разбере, без значение броя на децата. Не е лесно, но е най-хубавото нещо! Когато се създаде режим, какъвто имат близнаците, е по-лесно, но определено е трудно, докато създадеш всичко това. Имам и детегледачка, която помага". "Вкъщи е като детска градина, имаме всякакви забавления, по цял ден игри и образователни занимания."

Капчикова все още пази в тайна и самоличността на партньора си, но написа, че с него искат да имат поне 6 деца.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама