Азис направи шокиращо признание за себе си (СНИМКИ)


Азис направи шокиращо признание за себе си (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Васил Боянов, по-познат като Азис, определено е от хората, които обичат да експериментират с визията си. Вижда ли сме го във всякакви образи, като през последните години поп фолк певецът залага на по-мъжкарска визия. Той често споделя кадри от фитнеса, където редовно тренира, за да постигне желаното атлетично тяло. 42-годишният изпълнител призна също, че взима и мъжки хормони, за да се превърне в "мъжа на мечтите си".

Азис качи в Instagram своя гола снимка, като разкри, че му коства много, за да изглежда така.

"Факт - взимам мъжки хормони! Пия лекарства и се инжектирам почти всеки ден. Как ще си обясните иначе тази чудовищна метаморфоза?! Да се превърна в мъжа от мечтите си не бе никак лесна работа. Болезнено е и понякога дава психически отклонения. Не че преди това не ги имах. Не ви се оплаквам, споделям си. Спрете с въпросите относно външния ми вид. Той няма нищо общо с песните ми. Слушайте музиката ми. Окосмяването ми е плод на изключително трудна и болезнена процедура!", написа той в социалната мрежа.

Откровеният му пост събра много лайкове, а феновете му го подкрепиха така: "Страхотен си бе човек! 😇 ❤️🔥 Майната им на всички! С косми без косми,ти си Икона! Като певец,като личност и най-вече като човек! Ти си ЧОВЕК от онея истинските! То това си личи без да познаваш дори човека! Уникален! 🔥🙏", "Васко най- важното е да се усещаш добре в собствената си кожа и да си щастлив!!Хората винаги ще намират причини за да те критикуват и упрекват.Бъди себе си .Бъди този който искаш да си .Живей!🍀🍀🍀 Обичам те❤️❤️❤️", "Уникален! Окосмяването е най-силното излъчване за един мъж в днешното време в което живеем. Оскубани и обръснати като пилета мъже не понасям изобщо.. Браво браво! 🤎".

Преди дни самият Азис сподели колаж, на който го виждаме през 2012, когато залагаше на по-женска визия, и сега.

АЛЕКС ПЕТКАНОВА СЪЩО СПОДЕЛИ КАКВО СИ Е КОРИГИРАЛА. ВИЖТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама