Бела Хадид: Отказах алкохола, не можех да се контролирам


Бела Хадид: Отказах алкохола, не можех да се контролирам
Снимка: Getty Images

Бела Хадид призна, че се е отказала от алкохола в интервю за сп. InStyle. 25-годишният супермодел разкри, че преди 6 месеца е взела това решение, защото е осъзнала, че има сериозен проблем с пиенето.

Тя също така се подложила на скенер на мозъка по препоръка на доктора ѝ, който показал негативните ефекти на алкохола върху мозъка ѝ.

"Обичах алкохола и стигнах до състояние, в което дори започнах да отменям срещи, тъй като имах чувството, че няма да мога да се контролирам. След като излязоха резултатите от скенера, ми стана по-трудно да посягам към чашката", сподели звездата.

Хадид осъзнала, че алкохолът е само временно решение и всъщност не ѝ помага за стреса и безпокойството.

"Вече не изпитвам нужда да пия, тъй като знам как ще ми се отрази в три сутринта, когато се събудя с ужасно безпокойство, мислейки за това нещо, което съм казала преди пет години, когато завърших гимназия, например."

Преди време Бела разкри, че е била в тежка депресия, имала е сривове и бърнаути. Тя сподели и свои селфита в Instagram, на които е обляна в сълзи.

"Преживях достатъчно психически сривове и бърнаут, за да осъзнаят това: ако работиш върху себе си, ако прекарваш време сам, за да проумееш травмите и радостите си, винаги ще можеш да разбереш или научиш повече за болката си и как да се справиш с нея. Което е всичко, което можете да поискате от себе си."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама