Бой Джордж призна, че "иска все още да стряска хората"


Бой Джордж призна, че "иска все още да стряска хората"

Повече от 40 години години след като се появи на музикалната сцена Бой Джордж, фронтмен на групата „Кълчър клъб“, казва в интервю за Ройтерс, че все още иска „да стряска леко хората“.

Певецът и автор на песни се прочу в началото на 80-те години на миналия век с характерния си глас и андрогинния си вид, когато групата му оглави класациите с песни като „Do You Really Want to Hurt Me?“ и „Karma Chameleon“.

Том Холанд си взима почивка от Холивуд, ето защо

„Когато за първи път стъпих на сцената, имаше абсолютен ужас от външния ми вид и от факта, че наистина изглеждах женствен“, спомня си 61-годишният Джордж, чието истинско име е Джордж О'Дауд.

Често се сблъсквам с хора, които казват: „Когато за пръв път те видях по телевизията, помислих, че си момиче“ и че са имали спорове в училище заради външния му вид. „Но по някакъв начин аз точно това исках“, казва днес Джордж и добавя: „Исках хората да се разстроят, исках да бъдат леко уплашени - и все още искам това в известен смисъл!“

„Кълчър клъб“ се сформира през 1981 г., но се разпада пет години по-късно. Смесвайки поп, соул, британска нова вълна и реге, групата се смята за една от най-влиятелните през 80-те години.

В годините след това Джордж, който се бори с наркотиците и е имал сблъсъци със закона, се радва на успешна солова кариера.

Сега му предстои да тръгне отново на турне с двама от членовете на групата си - откривайки концертите на ветерана Род Стюарт във Великобритания. След това през юли започва турнето му „The Letting It Go Show“ в САЩ, където „Кълчър клъб“ има верни фенове.

„Аз съм циничен британец, затова отивам в Америка и там ми е позволено да бъда страхотен, което ми харесва, не ми се налага да се извинявам за това кой съм в Америка. Там всичко е подчинено на девиза „Наслаждавай се“ и аз мисля, че това е добър съвет“, споделя той преди турнето.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама