Брад Пит ще участва в "Убийствен влак" 2


Брад Пит ще участва в "Убийствен влак" 2
Снимка: Getty Images

В Sony Pictures се работи по "Убийствен влак 2", в който Брад Пит и Сандра Бълок се завръщат в ролята на нещастния куриер Ладибуг и неговата шефка Мария Бръмбар.

Според източници GFR, наситеният с екшън филм на Дейвид Лийч от 2022 г. ще получи продължение, което означава, че Пит вероятно скоро ще се изправи срещу цяла нова група колоритни, смъртоносни герои. Макар че все още нищо не е фиксирано, говори се, че Марго Роби в момента води преговори да се присъедини към актьорския състав.

Вижте още: Инфарктен финал на "Ергенът": Ето коя участничка избра Евгени (ВИДЕО)

В първия филм Брад Пит е в ролята на неохотен таен агент на свободна практика, натоварен със задачата да прибере куфар, пълен с пари (известен още като "McGuffin"), от високоскоростен влак в Япония, само за да се изправи срещу цяла плеяда убийци с различни странни истории и мотивации.

Освен Пийт и Бълок (която се появяваше предимно чрез глас зад кадър като водач на Ладибаг в слушалката му), във филма участват Джоуи Кинг, Аарон Тейлър-Джонсън, Брайън Тайри Хенри, Хироюки Санада, Бенито А. Мартинес Окасио (известен също като рапъра Bad Bunny) и Майкъл Шанън в една от характерните си роли на ненормален злодей.

Изглежда, че "Убийствен влак 2" се опитва да привлече и Марго Роби, което е логично, като се има предвид, че в момента актрисата е една от най-големите звезди в света. Освен че на практика е единствената звезда от DCEU, която запази ролята си в предстоящия рестарт на Вселената на DC на Джеймс Гън, Роби се снима и в един от най-очакваните филми на лятото - "Барби" на Грета Гервиг.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама