Брад Пит съди Анджелина Джоли


Брад Пит съди Анджелина Джоли
Снимка: Getty Images/Guliver

Холивудският актьор Брад Пит съди актрисата Анджелина Джоли, обвинявайки бившата си съпруга, че тайно е продала акции на съвместната им винарна на руски предприемач, съобщи сайтът TMZ, позовавайки се на съдебни документи.

През юли 2021 г. беше съобщено, че Джоли е подала съдебен иск да бъде отменена временната забрана за продажба на общите им активи с Пит. По-конкретно актрисата искаше да обяви за продажба своя дял във винарската компания Miraval Chateau Nouvel във Франция.

През септември Пит разреши на бившата си съпруга да продаде своя дял, при условие че той лично одобри купувача. Запознати с делата на двойката твърдят, че месец по-късно Пит е бил шокиран да научи, че половината от винарната е придобита от дъщерно дружество на компанията за спиртни напитки Stoli Group, която се контролира от руския бизнесмен Юрий Шефлер.

Пит твърди, че Джоли не е получила съгласието му за сделката и умишлено е скрила от него подробностите. Актьорът се оплаква, че новият му съдружник е внесъл хаос в управлението на винарната, пише изданието.

Брад Пит иска от съда да анулира сделката. Той възнамерява да поиска и обезщетение за претърпените вреди.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама