Бритни се изповяда: Бях принудена да правя неща, които не искам


Бритни се изповяда: Бях принудена да правя неща, които не искам
Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс отново заговори за психичното си здраве, което отдавна тревожи феновете ѝ. Тя заяви, че последица от 13-годишния живот под грижите на баща ѝ са сериозни нарушения в нервната система от дясната страна на тялото. Всичко това, според певицата, оказва силно влияние върху живота и благосъстоянието ѝ.

Какво е преживяла Бритни?

"Имаше момент, в който бях принудена да правя нещо за много дълго време. Честно казано, оттогава никога не съм била същата", пише тя в Instagram. Според Бритни травмата е толкова тежка, че тя "понякога дори не може да мисли".

"Преструвам се на сговорчива, но има много хора, които не знаят през какво е преминало тялото ми физически. Не съм тук, за да се правя на жертва, казвам го, за да заявя, че макар да съм написала в мемоарите си за преживяното, травмата все още е тук и вероятно винаги ще бъде. Тя е изключително дълбока. Има дни, в които ми е позволено да съм разстроена или да не съм добре. Но имам чувството, че светът няма да ми го позволи", казва тя.

Вижте още: Обрат: Бритни Спиър поиска прошка от Джъстин Тимбърлейк

Странното поведение на певицата

Неотдавна феновете и близките на Бритни Спиърс отново започнаха да говорят за връщането ѝ под попечителство. Причина за това стана поведението ѝ: тя често се снима гола, публикува съдържание в социалните мрежи, прекарва време с мъже със съмнителна репутация и, както подозират потребителите на мрежата, не приема лекарства, които биха стабилизирали състоянието ѝ.

А наскоро певицата отново изплаши феновете си. След кавга с любовника си Пол Ричард Солис в един хотел тя си счупи крака, но отказа помощта на медиците: публикува подут глезен и заяви, че иска да види как тялото ѝ ще се излекува само.

Наскоро съдът приключи и процедурата по предоставяне на попечителство. Всичко завърши в ущърб на Бритни Спиърс: съдът я осъди да плати 2 млн. долара на баща си, както и да плати съдебните му разноски.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама