Бритни Спиърс и баща ѝ се споразумяха в съда


Бритни Спиърс и баща ѝ се споразумяха в съда
Снимка: Getty Images

Американската поп певица Бритни Спиърс и баща ѝ Джейми Спиърс водят съдебни битки от години. Ето, че двамата уредиха финално нерешените въпроси в ожесточената съдебна битка помежду им - около две години и половина, след като певицата беше освободена от попечителството му, предаде ДПА.

При какви условия си "стиснаха ръцете"

42-годишната Бритни Спиърс постигна в съд в Лос Анджелис многомилионно споразумение за изплащането на съдебните такси и други разходи на 71-годишния си баща, съобщават американските медии.

Подробности за договорката не бяха оповестени, но адвокатите и на двете страни го потвърдиха в изявления за различни медии.

През 2008 г. баща ѝ пое попечителството над музикантката, след като тя претърпя психически срив поради лични и професионални проблеми. Певицата беше освободена от споразумението в средата на ноември 2021 г. след дълга съдебна битка.

Вижте още: Вижте какви красавици са порасналите дъщери на Никол Кидман (СНИМКИ)

Одобреното от съда попечителство даваше на Джейми Спиърс значителни правомощия както върху финансовите ѝ активи, така и върху решенията в личния и професионалния ѝ живот.

Певицата твърди, че той е злоупотребил с тази власт и се е отнасял зле с нея през този период. Тя е сред най-успешните певици в историята на музиката, с албуми, продавани в многомилионни тиражи в цял свят.

„Въпреки че опекунството беше прекратено през ноември 2021 г., желанието ѝ за свобода вече е наистина изпълнено“, заяви в изявление Матю Розенгарт, адвокат на Бритни Спиърс.

Бащата на Бритни отрича да е извършил нещо нередно и твърди, че е действал в най-добрия интерес на дъщеря си. В момента просто се надява един ден отново да бъдат сплотено семейство. 

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама