Бритни Спиърс: Никога пак няма да правя музика!


Бритни Спиърс: Никога пак няма да правя музика!
Снимка: Getty Images

Преди седмица всички медии и социалните медии "гръмнаха", че поп звездата Бритни Спиърс смята да издава албум. Ето какво отговори тя по въпроса:

"Никога няма да се върна в музикалната индустрия. Само за да сме наясно, че повечето новини са боклук!!! Продължават да казват, че се обръщам към случайни хора, за да направя нов албум... Никога няма да правя музика!!! Аз съм автор в сянка и искрено се наслаждавам на това!!!", написа Бритни в Instagram. 

Някои издания предположиха, че Джулия Майкълс и Чарлийз ХСХ са привлечени като сътрудници.

Но Спиърс допълни, че прави музика само за забавление, а също така разкри, че през последните две години е написала повече от 20 песни за други хора.

Вижте още: Линда Еванджелиста се завърна в света на модата (СНИМКИ)

През август 2022 г. Бритни Спиърс издаде първата си нова музика, след като беше преустановено определеното й от съд попечителство, като баща й отговаряше за нея.

Hold Me Closer - дует със сър Елтън Джон, беляза завръщането на Спиърс към музиката след шестгодишно прекъсване, припомня Би Би Си.

Феновете настояват Спиърс да се върне към пеенето, макар че и преди е намеквала, че не иска да се върне в бранша, но сега за първи път го изключва категорично.

Миналата година тя публикува мемоарите си, озаглавени "Жената в мен", в които описва живота си под опека и разкрива, че е направила аборт по медицински показания, докато се е срещала с Джъстин Тимбърлейк.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама