Бритни Спиърс най-накрая разкри защо е избръснала косата си


Бритни Спиърс най-накрая разкри защо е избръснала косата си
Снимка: Getty Images

Предстоящите мемоари на Бритни Спиърс - "Жената в мен", се превръщат в тeма номер едно зад Океана. Поп-принцесата хвърли нова бомба като издаде част от най-скандалният си момент в кариера, а именно нервния срив и последваното обръсване на косата си.

Вижте още: Моника Валериева прие исляма и избухна срещу Израел

В книгата си Бритни издава, че през 2007 година психиката ѝ не издържа, защото същата година любимата ѝ леля умира от рак на яйчниците, а тя преминава през съдебен спор с бившия си съпруг Кевин Федърлайн за попечителството над двете им деца – Шон Престън и Джейдън Джеймс, които по това време са съответно на 2 и на 1 година.

„С обръснатата си глава плашех всеки, дори майка ми се страхуваше от мен. Тези седмици, в които бях без децата си, изгубих контрол върху нещата. Всичко се сриваше ден след ден. Дори не знаех как да се грижа за себе си“, пише Спиърс.

Драматичните преживявания в живота на звездата водят до две от най-скандалните събития в световния шоубизнес – Бритни обръсва главата си и напада с чадър колата на папарак.

Вижте още: Малин Кръстев с разтърсваща изповед

Склонна съм да призная, че в агонията на тежка следродилна депресия, изоставяне от съпруга ми, изтезанията от раздялата с двете ми бебета, смъртта на обожаваната от мен леля Сандра и постоянният натиск от папараци, бях започнала да мисля като дете“, добавя Бритни в мемоарите си.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама