Д-р Неделя Щонова направи признание за филърите и силикона (СНИМКА)


Д-р Неделя Щонова направи признание за филърите и силикона (СНИМКА)
Снимка: Книгомания

Д-р Неделя Щонова определено е сред разпознаваемите лица на телевизионния ефир. Тя от години ни съветва как да живеем по-здравословно и да бъдем по-красиви. Водещата на предаването "Светът на здравето", която е и невролог, освен с тих и спокоен тон, предразполага зрителите и с прекрасна визия! Мнозина обаче се зачудиха дали не става въпрос за „тунинг“. На въпроса какво мисли за пластичните корекции, тя отвърна така:

Ненчо Балабанов показа порасналия си син (СНИМКА)

"Не съм почитател, понеже и без това живеем в свят, където всичко е фалш. Не ми харесват не-истинките неща. Те ме смущават. Никога не съм си правила корекции. Нямам изкуствени гърди, хиалуронови филъри, биостимулиращи кожни бустери и мезо златни конци. Не ги харесвам и ме е страх от тях. Пластичната хирургия по реконструктивни и медицински причини, след рак на гърдата, например, нея я приемам. Като цяло обичам истинските неща. Съвсем не съм перфектна и сигурно ако се направя красива с пластики, ще приличам на истинска звезда, но на мен това не ми трябва, важно е да съм истинска, както и да съм част от истински смисъл", съвсем честно отвърна д-р Щонова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама