Мис Еквадор 2021: Имам 3 ампутации, но съм секси (ВИДЕО)


Мис Еквадор 2021: Имам 3 ампутации, но съм секси (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Изследванията показват, че 1 на всеки 4 от днешните 20-годишни ще станат инвалиди, преди да се пенсионират. Първоначално този факт може да изглежда стресиращ и почти невероятен, защото хората са склонни да подценяват риска от много неща. Нарича се "синдром на това няма да ми се случи". Но най-важно е да се изгради по-приемащо, устойчиво и състрадателно общество за всички. Историята на Виктория е доказателство, че нашите увреждания не ни определят.

Любовни хроники: Дейвид Боуи и Иман

Виктория Салседо е зашеметяваща еквадорка, която покори модната индустрия, въпреки че се сблъсква с невъобразима трагедия по време на детството си. Едва на 6 години Виктория губи двете си ръце и един крак, след като случайно докосва електрически проводник с пръчка.

Виктория не позволява състоянието ѝ да я спре. Вместо да се откаже, тя упорства и намира начини да се адаптира към новата си реалност. Научава се как да изпълнява ежедневните задачи, като хранене, правене на прическа и грим, използвайки само десния си крак. След като ѝ поставили протеза на крака, Виктория започнала да тренира редовно.

Въпреки недъга си, Виктория показала таланта си в известно танцово шоу, оставяйки всички зрители с отворени усти.

На 19 тя е открита от моден скаут и не след дълго става търсен модел в индустрията, въпреки липсващите ѝ крайници. Нейната красота, уравновесеност и уникална история завладяха сърцата на мнозина, вдъхновявайки десетки хиляди хора по целия свят. Виктория издигна мисията си да предефинира красотата на следващото ниво, като се състезава в конкурса за Мис Еквадор през 2021 г. Нейната увереност и изящество на сцената, заедно с вдъхновяващата ѝ история, разрушиха бариерите и помогнаха за промяна на обществените представи за това какво наистина означава красота.

Тя споделя: „Аз съм с тройна ампутация и секси модел, нищо не ме спира. Вярвайте в себе си, бъдете изпълнени с любов към себе си толкова много, че да заразите всеки, който иска да ви открие чрез сетивата си. Никога не съм мислила, че ще бъда инфлуенсър за други хора, но обичам да споделям живота си с другите. Харесвам хората да ми пишат и да ми задават въпроси, за да знаят, че могат да разчитат на мен”, каза тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама