Дара Екимова: Казах „Да”, но към днешна дата не съм сгодена (ВИДЕО)


Дара Екимова: Казах „Да”, но към днешна дата не съм сгодена (ВИДЕО)
Снимка: БГ Радио

Дара Екимова, дъщерята на Ива Екимова и покойния Дими от група "Сленг", е една от най-талантливите съвременни певици. Тя открехна завесата зад известността, за да видят феновете колко объркана, ранима и нежна е душата ѝ. Певицата гостува при Мариян Станков – Мон Дьо, където сподели, че най-смелото нещо, което е правила в името на любовта, е да каже „ДА” без да е готова за това.

„Казах „Да”, но към днешната дата не съм сгодена. Направих грешката да бъде честна на място, на което не трябва да бъда честна. Свалих пръстена и казах: „Много те обичам, но не съм готова за това”. Човекът до мен познава моите рани много добре, много е търпелив. Той заслужава голямо благодаря.”

Вижте още: Горчиво: Славея Сиракова се сгоди (СНИМКИ)

Дара Екимова за психичните проблеми

„Демоните ти обичат самотата. Те те изяждат. Понякога губиш реална представа за себе си. Всичко започна от „Като две капки вода“ – розовият балон се спука. Понякога губиш реална представа за себе си. Чувствах се недостойна да живея. Тогава започна и хранителното ми разстройство, мислех, че не заслужавам да ям, всеки залък беше вина.“

„Осъзнах, че причината трудно да прощавам на хората в живота си, е защото аз едва прощавам на себе си. Отричала съм се от себе си много пъти."

„Най-много боли от коментарите по адрес на майка ми. Мама е жената, която ме отгледа сама. Хората никога няма да я опознаят, защото няма да ги пусне в своя свят. Тя е един от най-добрите хора, които познавам. Оцеляла е в името да отгледа детето си. Тя е силна жена, аз не бих оцеляла.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама