Дебора с чисто нова прическа, сияе от щастие (СНИМКИ)


Дебора с чисто нова прическа, сияе от щастие (СНИМКИ)
Снимка: YouTube/ Стопкадър

18-годишната Дебора, която стана жертва на зверско насилие, започва да връща усмивката на лицето си. След като стана ясно, че младото момиче е било касапски нарязано по тялото, а косата ѝ е била обръсната от бившия ѝ приятел Георги, много естетични хирурзи ѝ предложиха безвъзмездно да се заемат с лечението ѝ. Салон за красота изработи специално за нея и перука, която бе със същата прическа като нейната преди изверга да я обръсне.

Вижте още: Рийз Уидърспуун: Ако не допринасяте за живота ми, махнете се от него

По-всичко личи, че Дебора е силно и смело момиче, което не иска да крие външните си белези, а още по-малко да слага перуки, докато израсне нейната собствена коса.

Един от най-популярните софийски коафьори Ивайло Колев качи снимка, на която позира в компанията на безнесдамата Мария Бонева и Дебора, която е получила подстрижка специално от него.

"Мило момиче Дебора Михайлова. Толкова ме зареди днес с прекрасната си усмивка. Зодия Риби винаги сме най-ранимите, но и най-борбените. И днес си с нова енергия, защото имаш нова подстрижка, а с нея идва и новият късмет. Само напред и със същата усмивка. И скоро ще се видим пак с още по-хубав повод. Нали знаеш", написа фризьорът под кадрите.

Вижте още: Иво Сиромахов: Училището не е място, където някой друг да се занимава с вашите всичка, за да не ви се мотаят вкъщи

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама