Дебора с ВИДЕО, от което ще настръхнете: Твоят смях като нож се забива вътре в мен!


Дебора с ВИДЕО, от което ще настръхнете: Твоят смях като нож се забива вътре в мен!
Снимка: Facebook

В социалните мрежи се завъртя клип с 18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе нарязана по садистичен начин от бившия си приятел Георги. На кадрите, които са направени преди момичето да бъде обезобразено по брутален начин, тя изпълнява песента на Деси Слава "Някой ден".

Вижте още: Ужас: Тити Папазов вързал младо момиче за парното и го подстригал (ВИДЕО) 

Шокиращ се оказа за потребителите в социалните мрежи част от текста, в който Дебора пее следното: "Твоя смях като нож се забива вътре в мен. Зад гърба ми говориш цинично и ме гледаш така иронично".

В иначе лиричните думи на песента потребителите в мрежата видяха, с оглед на последвалите събития, злокобно предсказание.

Впечатление в изпълнението на Дебора прави не само текста на песента, но и музикалните заложби на момичето. Именно това стана и причина музикантите от Deep Zone Project да направят голям жест към жертвата на касапина от Стара Загора.

"Сега разбираме, че Дебора пее прекрасно ! Ако този пост достигне до нея (или до нейни близки), изразяваме готовност и пълно съдействие да запишем безвъзмездно, нейни песни в професионално музикално звукозаписно студио. Ще поемем целия процес от А до Я, стига тя да пожелае да тръгне по тази пътека, след това което е преживяла. Едно хубаво нещо в музиката, когато те удари, не чувстваш болка", написаха от групата в своята официална Facebook страница.

Сподели с твоите приятели

Вижте още: Тото се извини за видеото с Тити, но жена му скочи: Не ви ли е срам (ВИДЕО)

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама