Деми Мур шокира с вида си (СНИМКИ)


Деми Мур шокира с вида си (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Деми Мур не крие, че се страхува от старостта. Тя от години се подлага на пластични операции, за да забави естествените процеси и да запази младостта си. Този път обаче резултатът е фрапиращ. 58-годишната актриса е неузнаваема и шокира с вида си присъстващите на ревюто на Fendi (научете повече за него ТУК).

Бившата съпруга на Аштън Кътчър беше една от звездите, които дефилираха с новите модели на марката. Но определено промененото ѝ лице предизвика по-голям интерес, отколкото тоалетът ѝ.

Както сами може да видите, някой е обезобразил Деми, тъй като скулите ѝ са толкова дълбоки, че изглеждат неестествени.  Потребители в социалните мрежи дори я сравниха с Франкенщайн.

Преди време тя се оплака, че Холивуд е безскрупулен към жените. "Не съм на 20, не съм на 30. Няма много добри роли за жени над 40 години. Повечето от тях нямат никакво съдържание, освен, че си нечия майка или съпруга."

"Гледам се в огледалото много дълго време и понякога казвам "Къде е лентата, на която е написано "Помогнете, лицето ми се смъква и не мога да го вдигна.". Искам да си я увия около врата." Явно сегашният опит да спре времето се е объркал.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама