Диана Димитрова скочи жестоко на Костадин Костадинов


Диана Димитрова скочи жестоко на Костадин Костадинов
Снимка: Нова телевизия

Актрисата Диана Димитрова се обърна с много тежки думи в социалните мрежи към лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов. Повод за гнева на екранната д-р Огнянова стана протестът на партията и нейните привържаници, които възпрепятстваха прожекция на филм, за който твърдят, че има педофилски подтекст.

Вижте още: Меди и Моника Валериева окончателно се разделиха

"Като човек, който създава изкуство, като гражданин на Република България, като човек, който приема различията на хората и желаещ да се нарече ''европеец'' съм омерзена от вчерашната акция на симпатизанти на " Възраждане " спрямо прожекцията на филма " Близо " във Варна. Заплахи, грозни думи, и разбира се през това време милицията спинка.

Никога досега не съм изразявала мнение конкретно, но ниското чело и вторачения поглед на вожда им, меко казано ме притесняват и асоциациите в главата ми започват да се появяват", гласи част от поста на актрисата. 

Диана Димитрова сподели още, че е изгледала филма, който бе заклеймен от Костадин Костадинов и симпатизантите на партията му, и е категорична, че няма нищо нередно в него.

Вижте още: Златка Димитрова изригна: Баща ми беше "убит" от лекар

"Сори, пичове, можете да си избръснете малкия черен мустак, защото центъра на филма, не е изобщо КОНКРЕТНО за гейовете. Той е за нещо много по-голямо. Уви, когато си едноклетъчна амеба, възприятията се свеждат единствено до насилие.", написа още Димитрова.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама