Диона за аборта и проваления брак: Годеникът ми ме остави сама (СНИМКИ)


Диона за аборта и проваления брак: Годеникът ми ме остави сама (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Фолк певицата Диона направи разтърсваща изповед за всички перипети, през които ѝ се е наложило да премине през последните месеци.

В предаването "Животът по действителен случай" по bTV певицата сподели за най-тежкия период в живота ѝ. 

Вижте още: Преслава се забули като арабка (ВИДЕО+СНИМКИ)

След като преди година Диона обяви публично, че е открила своята сродна душа, последва годеж, а след това тя зарадва почитателите си с радостната новина, че ще става майка.

Малко след това, в началото на третия месец от бременността си, изпълнителката направи спонтанен аборт. Смазана от загубата, тя не намерила никаква подкрепа в годеника си.

"Ако искаш да прекараш остатъка от живота си с някого, трябва много да си вярвате, трябва много да се подкрепяте. В този период човекът, който трябваше да бъде до до мен, не беше. Не беше отговорен, не беше зрял и затова вече не е в живота ми", сподели Диона за мъжа, от когото е била бременна.

"Ако човекът беше моят човек, тази загуба можеше да бъде нещо, което да ни сплоти. До мен бяха моите приятели, майка ми, баща ми, най-близките ми хора, но той - не! С него бяхме скарани и това финализира отношенията ни, а можеше да ги заздравим, ако той беше постъпил по друг начин. Той ме остави сама, обвини ме, че не съм спряла с моите участия, че съм много емоционална"- обясни певицата.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама