Дженифър Анистън е бременна. Поредният слух?


Дженифър Анистън е бременна. Поредният слух?

На Дженифър Анистън й се събраха много "бременности", особено след като звездата се сгоди за половинката си Джъстин Теру.

Милионната публикация за "бременната" Джен, този път в списание "Star", което публикува информация, че актрисата ще става майка през май.

43-годишната актриса е бременна и ще роди първото си дете през пролетта. Това става ясно в статия на списание "Star", което пише, че звездата крие новината от суеверие.

Като се имат предвид всички фалшиви новини за евентуална бременност на Анистън, нищо чудно и тази информация да не се окаже достоверна. Ако актрисата беше раждала всеки път, когато някои пусне този слух, сега тя щеше да има едни близнаци, едни тризнаци и едно осиновено дете, от страх да не остане бездетна.

След годежа й с Джъстин Теру пресата гръмна с новини, че двамата са готови да станат родители, а Анистън няма търпение да държи бебето в ръце си, предаде БГНЕС. Някои медии дори съобщиха, че актрисата не можела да спре да плаче, когато разбрала, че чака момиче.

Ако преброим всички клюки за майчинската драма около звездата от "Приятели", ще стигнем до милион писания, които в крайна сметка се оказват лъжа. А съдейки по последните снимки на звездата, по нищо не личи да се готви за раждане след няколко месеца.

Редактор: Десислава Симова

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама