Дженифър Гарнър все още не може да забрави Бен Афлек


Дженифър Гарнър все още не може да забрави Бен Афлек
Снимка: Getty Images

Още преди месец 45-годишната актриса Дженифър Гарнър подписа официално документите си за развод с Афлек след близо 12-годишен брак. Тя обаче все още не се чувства готова да излиза по срещи след раздялата си с него, тъй като продължава да смята, че точно той е "любовта на живота й".

"Тя определено не подскача от радост и не крещи "Аз съм необвързана!", нито пък планира срещи. Тя все още казва, че Бен е бил любовта на живота й", споделя източник пред сп. "Пийпъл".

Това обаче явно не важи за вече бившия й съпруг, който вече си е намерил нова изгора. Все още не е ясно коя е новата му избраница, но вътрешен човек твърди, че романсът не е "сериозен".

Бен и Дженифър се ожениха през 2005 година и имат заедно имат три деца. Малко след 10-ата си годишнина обаче, любимата двойка на Холивуд обяви, че поставя край на връзката си, след като стана ясно, че Афлек се е задявал с бавачката на отрочетата си. Според някои медии пък актьорите са решили да се разведат главно заради болезнената страст към хазарта и алкохолната зависимост на Афлек. Двамата направиха опит миналата година да преодолеят проблемите си и да възобновят брачните си отношения, но се оказа, че разводът им е неизбежен.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама