Дженифър Кулидж с награда за Жена на годината


Дженифър Кулидж с награда за Жена на годината
Снимка: Getty Images

Дженифър Кулидж, чиято кариера се възроди след наградата "Еми" за ролята ѝ на Таня Маккуоид-Хънт в сериала на НВО "Белият лотос", беше обявена за Жена на годината за 2023 от театралната трупа "Бухнал пудинг" на Харвардския университет, предаде АП.

"Бухнал пудинг" е най-старата театрална организация в Америка и една от най-дълголетните в света. От 1951 г. ежегодно присъжда тази награда на жени, "които имат траен и впечатляващ принос в света на развлеченията".

Кулидж, която също играе знойната майка на Стифлър в "Американски пай" и мъдрата маникюристка Полет във филмите "Професия блондинка", израства в района на Бостън, щата Масачузетс.

"Ние сме толкова развълнувани да приветстваме Дженифър Кулидж отново в нейния роден град и в Харвард, емблематичната обстановка на "Професия блондинка", каза координаторът на наградите Мъж и Жена на годината Мая Дъбин.

Сред предишните носители на наградата Жена на годината са Мерил Стрийп, Вайола Дейвис и Деби Рейнолдс. Миналата седмица Боб Оденкърк бе обявен за Мъж на годината на "Бухнал пудинг".

Наскоро Кулидж спечели "Златен глобус" се ролята си на Таня Маквойд-Хънт в "Белият лотос". В своята емоционална и забавна благодарствена реч актрисата изтъкна създателя на сериала Майк Уайт. "Съседите ми говорят с мен. Никога не са ме канили на парти, а сега всички ме канят. Аз просто… знаеш, това е за теб, Майк Уайт."

Ето и няколко цитата от Дженифър:

"Понякога имам чувството, че от време на време имаш това хубаво нещо с някого. Получаваш твърде много позволения, нали знаеш, да бъдеш себе си. Нещото се разтваря доста бързо."

"Наистина просто искам всички да знаете, че имах толкова големи мечти и очаквания като по-млад човек, но това, което се случи, е, че те се размиват от живота. Мислех, че ще бъда кралица на Монако – имах тези гигантски идеи, а след това остаряваш и осъзнаваш: „О, по дяволите, това няма да се случи!'

"Момичетата трябва да са женствени и скромни. Комедията не е за това, така че просто трябва да се откажете от нея. Някои жени са толкова красиви, че не могат да станат достатъчно странни, за да бъдат смешни. Трябва да сте готови да бъдете грозни. Късметлийка съм, че лицето ми може да изглежда толкова отвратително."

"Единственото нещо, което ми е помогнало за кариерата ми на актриса и комик, е, че хората ме възприемат като фундаментално глупава."

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама