Джордж Клуни чукна 60 (ВИДЕО)


 Джордж Клуни чукна 60 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Джордж Клуни навършва днес 60 години. Преди юбилея си актьорът сподели какво мисли за бащинството и възрастта си пред Entertainment Tonight.

Той заяви, че осъзнава важността на благотворителността и се опитва да научи наследниците си да помагат на другите. Вярно, близнаците му са само на четири години и все още не разбират всичко.

"Когато децата ми вземат играчка и казват: "Хайде да дадем това хубаво нещо на бедните", аз винаги отговарям: "Страхотно. Нека да го сложим в кутия и да го подарим на тези, които нямат играчки. Когато се изправят пред некрасивата реалност, виждам шок, изписан по лицата им", казва Клуни.

Актьорът разказа и как се чувства на тази възраст.

"Що се отнася до предстоящия ми 60-ти рожден ден, със сигурност не съм във възторг, но все пак е по-добре, отколкото да съм мъртъв. Така че приемам възрастта си спокойно", коментира Клуни.

Джордж Клуни е роден на 6 май 1961 г. в град Лексингтън, щата Кентъки. Баща му, Ник Клуни, е известен американски телевизионен водещ. Джордж се насочва към актьорската кариера след като не успява да се класира за място в бейзболния отбор "Синсинати редс". Малко известен е фактът, че Джордж Клуни е племенник на известната американска певица Розмари Клуни.

Жени се на 15 декември 1989 за актрисата Талия Болсъм. След болезнената им раздяла решава да остане вечен ерген. Дори се обзалага на по 10 000 долара с Мишел Пфайфър и Никол Кидман, че няма да се ожени повторно до 40-ия си рожден ден. Когато това не се случва подновяват и удвояват залога, че Клуни няма да е баща преди 50-ата си годишнина.

На 27 септември 2014 на 53-годишна възраст той се ожени за адвокатката по човешки права Амал Аламудин, за която неведнъж е споделял, че е преобърнала живота му. "Тя е невероятно човешко същество. Много е грижовна и честно казано, тя е една от най-ярките личности, които някога съм срещал. Също така има отлично чувство за хумор. Има безброй причини, поради които се влюбих в нея." На 6 юни 2017 г. двойката се сдоби с близнаците Ела и Александър.

Клуни е носител на награди "Еми", "БАФТА", "Златна камера", "Европейска филмова награда", "Сатурн", две награди "Оскар", три награди "Сателит" и четири награди "Златен глобус". Известни филми с негово участие са "От здрач до зори", "Миротворецът", "Тънка червена линия", "Бандата на Оушън", "Гравитация", сериалът "Спешно отделение" и други.

Ето няколко силни цитата на Джордж Клуни:

"Сърцето не поумнява. Колкото и пъти да го излъжат, то ще се разтупти за някого отново."

"Заобикаляй се само с тези хора, които ще те дръпнат нагоре. И внимавай, защото животът е пълен с другите - тези, които искат да те съборят."

 "Ако някой те обиди или говори лъжи по твой адрес, не му обръщаш внимание. Но ако това ти навреди по някакъв начин, тогава му обръщаш внимание и тръгваш след него."

"Единственото поражение, което може да ви се случи в този живот, е изобщо да не се опитвате каквото и да е."

"Най-лесният, простият и най-сигурен начин да съблазниш една жена, е да позволиш тя да го направи."

"Донякъде се чувствам добре, остарявайки, защото при всички положения е по-добрата опция. Другата е да си мъртъв."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама