Джорджина Родригес - от продавачка до жената на най-известния футболист (ВИДЕО)


Джорджина Родригес - от продавачка до жената на най-известния футболист (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Всички сме чували историята за Пепеляшка - едно обикновено момиче, което изненадващо среща истински принц и животът ѝ се преобръща. Съвременна версия на класическата приказка намира отражение в разказа на Джорджина Родригес - жената до световноизвестния футболист Кристиано Роналдо.

Миналата седмица тя имаше двоен повод да почерпи - рожден ден и премиера на документалната поредица "Аз съм Джорджина", в която разказва за прехода си от обикновена продавачка до жената на най-известния футболист в света. Животът ѝ сега е мечта за всяко момиче, но тя споделя колко некомфортно се е чувствала в някои моменти след запознанството си с мегазвездата. Бихме ѝ повярвали - представете си - един ден си продавачка в магазин, а на следващия си на корицата на всички списания...

Родена в Буенос Айрес, с баща аржентинец и майка испанка. Израснала е в североизточния испански град Хака. Занимава се с танци преди да се озове в Бристол, Англия. Първоначално започва работа като домашна помощница в богато британско семейство, а по-късно работи като продавач-консултант в магазин на Gucci в Мадрид, където всъщност среща Роналдо.

"Аз съм Джорджина Родригес. Преди 5 години животът ми се промени. Пристигането ми в Мадрид беше ужасно. Разглеждах евтини апартаменти, които струваха около £250 долара на месец. Накрая се озовах в складово помещение. Беше ледено студено през зимата и горещо през лятото. Животът ми се промени в деня, в който срещнах Кристиано Роналдо", казва тя.

Джорджина е абсолютно откровена и разказва как сутрин е отивала с автобуса на работа, а вечерта футболистът я взимал с кола за над милион евро. А когато отишла за първи път в имението на Роналдо, буквално се изгубила. "От това да продавам луксозни вещи и скъпи дрехи, стигнах до там да ги нося на червения килим", добавя още тя.

"Станах жената до най-следвания мъж в света. Но за мен той е нормален мъж. Мечтаех си да имам до себе си принц от приказките и това се случи. Благодарение на любовта в момента животът ми е сбъдната мечта. Хака е мястото, където израснах. Там започнах да танцувам и се наслаждавах на обичта на семейството си. Всичко това ме е оформило като личност", разкрива още Джорджина.

Звездната и една от най-коментираните двойки споделя, че е заедно от 2016-та година. Кристиано Роналдо е категоричен, че е напълно влюбен в нея. Аржентинският модел е постоянен източник на сила и подкрепа за играча от "Манчестър Юнайтед" през последните няколко години и е забелязвана много пъти да аплодира португалската суперзвезда от трибуните, където и да играе той.

Жената до Роналдо има близо 30 милиона последователи в Instagram, пътува по света с частен самолет, посещава филмови фестивали и лъскави партита и живее в луксозна провинциална къща в Англия. Тя работи усилено и постоянно се стреми да се развива - участва в заснемането на фотосесии, като един от последните ѝ проекти е рекламната кампания за марката бельо Yamamay.

Наскоро звездната двойка обяви, че очаква близнаци. Двамата имат и четиригодишна дъщеря - Алана Мартина. Джорджина отглежда и 5-годишните близнаци на Кристиано - Ева и Матео, и 11-годишния му син Кристиано Роналдо-младши.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама