Джулиана Гани е с нов мъж? (СНИМКИ)


Джулиана Гани е с нов мъж? (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

След като се раздели с бащата на детето си, Илиан Найденов, Джулиана Гани стана още по-активна в социалните мрежи и може би вече му е намерила заместник.

Както писахме преди време, двамата сложиха край на връзката си шумно и скандално, като все още не е ясно при кого ще остане синът им Давид. Силиконката, обаче, не си губи времето, а пътува доста и то в компанията на нов мъж.

От няколко дни тя показва как си прекарва в екзотична Шри Ланка, като споделя снимки в Instagram. На един от кадрите мускулест мъж я е хванал за дупето, като предположенията са, че той е новата любов на Гани.

В публичното пространство бяха тиражирани редица имена, като най-обсъжданото беше на млад мъж с фамилия Стоилов, с когото тя многократно споделяше снимки от различни дестинации в социалните мрежи.

Джулиана се похвали, че е много впечатлена от Шри Ланка. За два дни е успяла да се включи в беритбата на прочутия цейлонски чай и да посети храма на свещения зъб на Буда в Канди.

Блондинката също така сподели снимка от пещерните храмове на Дамбула - внушителна туристическа атракция и грандиозен исторически паметник на будизма. За да се стигне до този религиозен център, туристите трябва да изкачат над 800 стъпала. Определено прави впечатление нейният сребрист тоалет с огледален ефект, който предизвика противоречиви коментари в социалната мрежа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама