Дъщерята на Милена Славова нейно копие: Аз ѝ казвам да е по-обрана, че ще заприлича на коледна елха (ВИДЕО)


Дъщерята на Милена Славова  нейно копие: Аз ѝ казвам да е по-обрана, че ще заприлича на коледна елха (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Поговорката "Кръвта вода не става" важи с пълна сила за рокаджийката Милена Славова, която се похвали, че дъщеря ѝ се е превърнала в абсолютно нейно копие. Певицата не споделя никога снимки на тийнеджърката в социалните мрежи, но за сметка на това подробно разказа за характера и визията ѝ в предаването "На кафе" по NOVA телевизия.

Вижте още: Честито: Даяна Ханджиева роди първото си дете (СНИМКИ)

"Дъщеря ми Куин-Мелина е мое копие. На 16 години е вече. Като бях на нейната възраст, изглеждах по почти същия начин и вече виждам себе си в нея. Почна да си пробива ушите като мен", сподели щурата певица пред репортерката на Гала.

"Аз едно време си пробих ушите без да питам, който и да е било. Тогава никъде не можеше да се правят по две дупки на едно ухо. Заради това сама ги пробих с игла за машина - сподели рок певицата. - Сега дъщеря ми ходи и се дупчи, вече навсякъде може. Направила си е дупка на веждата и на носа, но аз й казвам да е по-обрана, че ще заприлича на коледна елха. Все пак тя си знае и е на такава възраст, че може. Не искам да повтаря абсолютно всичко от мен едно към едно. Правила съм грешки като всеки човек", категорична е Милена.

Запазената марка на рокаджийката в последните няколко години е нейната огнено червена коса, която не е просто стилистично решение.

"Червената коса ми дава енергия всеки ден и се чувствам добре. На някои хора може да им е в повече, но всеки е с различни вкусове. Чувствам се щастлива с този цвят и ако ми омръзне, просто ще го сменя", сподели още певицата.

Вижте още: Парис Хилтън обясни защо е използвала сурогатни майки за децата си

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама